+358 44 989 3281 Mantco Oy puhelin

Tuotantoteknistä osaamista

Mantco Qualichem

QUALICHEM


Qualichem on perustettu vuonna 1989 ja sen pääkonttori sijaitsee Salemissa Yhdysvalloissa. QualiChem kehittää ja valmistaa vedenpuhdistuskemikaaleja ja metallintyöstöratkaisuja maailmanlaajuisesti. Yhtiön metallintyöstömateriaalien divisioona tarjoaa seuraavan sukupolven leikkaus- ja hionta-aineet, puhtaat öljyt, ruosteenestoaineet ja metallinpuhdistusaineet. 
QualiChem tarjoaa kehittyneitä tuoteteknologioita, jotka kattavat laajan valikoiman metallintyöstösovelluksia, kuten: leikkuu, hionta, metallinpuhdistusaineet, korroosionestoaineet ja metallinmuovausnesteet. Korkealaatuisen valmistuksen lisäksi QualiChem tarjoaa täydellisen teknisen, myynti- ja laboratoriotuen kaikille metallintyöstönesteillensä. QualiChemillä on tällä hetkellä markkinoiden parhaimmat leikkuu- ja hionta-aineet, mikä nopeuttaa nopeaa kasvua. Käyttämällä viimeisintä lisäaineteknologian kehitystä ja tarkastelemalla niitä, joita tyypillisesti käytetään metallintyöstelyvalmisteissa, QualiChemin kemistiryhmä on kehittänyt läpimurtavan tekniikkan, joka määrittelee seuraavan sukupolven metallintyöstönesteet.

 

TUOTTEET

 

 

VETEEN SEKOITETTAVAT LEIKKUU- JA HIONTANESTEET

 

QualiChem tarjoaa viimeisintä tekniikkaa vesipohjaisten leikkaus- ja hionta-aineiden avulla. Tuotteemme kattavat koko neste valikoiman kevyestä hiomisesta kaikkein vaikeimpiin leikkaustoimiin. Erityisesti synteettiset leikkaus- ja hionta-aineet ovat alan teknisesti edistyksellisimpiä.

 

PUHTAAT ÖLJYT

 

QualiChemillä on täydellinen valikoima puhtaista leikkuu- ja hiontaöljyistä. Valikoimasta löytyy öljyt kaikkiin sovelluksiin mukaanlukien: hionta, hoonaus, lävistys valssaus. Nämä puhtaat öljyt ovat saatavilla parafiini-, nafteeni-, synteettis ja kasviöljypohjaisina.

 

METALLIEN PUHDISTUSAINEET


QualiChem tarjoaa uusimman teknologian vesi- ja liuotinpohjaisten metallien puhdistustuotteille, joita on saatavana sekä nesteinä että jauheita. Tuotteemme kattavat täydellisen valikoiman happamia, emäksisiä ja neutraaleja pH-puhdistusaineita.

 

KORROOSION­ESTOAINEET


QualiChem:n korroosionestoaineilla voi suojata osia sisätiloissa, ulkona ja prosesseissa. Valmistamme monenlaisia ruosteenestoaineita, jotka täyttävät metallisuojausvaatimuksesi. Pintasuojatuotteidemme avulla voit valita erityisvaatimuksesi: säilytysajan, käsittelyrajoitusten, suositeltavan kalvon tyypin ja ympäristöolosuhteiden.

 

METALLIN­MUOVAUSNESTEET

 

QualiChemin metallinmuovausnesteitä ovat puhtaat öljyt, liukoiset öljyt ja synteettiset. Valmistamme laajan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät erilaiset vaatimukset metallinmuovausmarkkinoilla.

 

METALLINTYÖSTÖN LISÄAINEET JA ERIKOISNESTEET

 

Erikoisnesteemme ja lisäaineitamme ovat:

 

  • Vaahdonestoaineet ja vaahdonestoaineet
  • Biosidit / Sienihävitteet
  • Korroosionestoaineet
  • Kalkinpoistoaineet
  • Lattian ja huollon puhdistusaineet
  • pH-säätimet
  • Voiteluvahvistimet
  • Veden pehmennys

 

TUOTANTO JA LAATU
 

QualiChemin sitoutuminen laatuun takaa korkean suorituskyvyn leikkaus- ja hionta-aineet, joihin voit luottaa. Kaikki QualiChem-tuotteet valmistetaan uusimmassa tuotantolaitoksessamme, joka sijaitsee Salemissa Yhdysvalloissa. Sitoutumisemme laatuun perustuu ISO 9001: 2008 -sertifikaattiin.

Tarkkuusvalmistus­menetelmämme hyödyntävät ”lataussoluja” kaikilla seoksilla, jotta varmistetaan tiukat laadunvalvontaparametrit ja ISO-määräykset. QualiChem suorittaa laadunvalvontatestit laboratoriossamme jokaisesta erästä ennen lähettämistä. Kaikki tuotanto erät säilytetään ja tarkistetaan uudelleen kuukauden kuluttua ja jälleen 12 kuukauden kuluttua lyhyen ja pitkän aikavälin vakauden varmistamiseksi.